Pieķeršanās opciju ieslēgšana

Opcijas tos. Diagrammu, attēlu un objektu fiksēšana režģī, lai tos līdzinātu programmā Word

Saturs

    Šis opcijas tos saturs un informācija Vispārīga pieredze, izmantojot palīdzības centru Tālāk Palīdzības forums angļu valodā Forums Albuma kopīgošanas pārtraukšana un iestatījumu pārvaldība Pakalpojumā Google fotoattēli varat mainīt to, kuras personas var atrast  jūsu kopīgotos fotoattēlus, videoklipus vai albumus.

    nav depozīta bonusa reģistrācijai binārajās opcijās

    Šīs darbības var veikt tikai savam albumam. Albuma kopīgošanas pārtraukšana citām personām vairs nav redzams jūsu albums; šo personu pievienotie komentāri un fotoattēli tiek noņemti.

    bināro opciju diagramma

    Lai pārtrauktu albuma kopīgošanu, noņemiet visus albuma dalībniekus un izslēdziet saites kopīgošanu. Uzziniet, kā kopīgoto albumu opcijas tos piešķir jūsu fotoattēliem lielāku konfidencialitāti. Ja kāda persona jau ir lejupielādējusi vai kopējusi jūsu kopīgotos fotoattēlus vai videoklipus, izslēdzot kopīgošanu, šie lejupielādētie faili vai kopijas netiks izdzēsti.

    bināro opciju rsi

    Saites kopīgošanas ieslēgšana un izslēgšana Atveriet vēlamo albumu un noklikšķiniet uz Vairāk Noklikšķiniet uz slēdža blakus opcijai Saites kopīgošana, lai to ieslēgtu vai izslēgtu. Personu noņemšana no albuma Lai noņemtu kādu personu, jums jābūt albuma īpašniekam.

    bināro opciju top stratēģijas

    Atveriet vēlamo albumu.